Moda
Cultura 05/01/2011

Hivern de moda i passarel·les

The Brandery i la 080 Barcelona Fashion Week es celebraran l'última setmana de gener i la primera de febrer

Redacció
1 min

BarcelonaDissenyadors i marques ho tenen tot a punt per presentar les tendències que es portaran el proper hivern. Les col·leccions 2011-2012 es passejaran per les principals capitals de la moda del món i els esdeveniments, nacionals i internacionals, ja estan fixats al calendari.

The Brandery torna a Barcelona del 26 al 28 de gener. Sota el lema "Chances for changes", en referència a la conjuntura econòmica actual i a les possibilitats de canvi, la quarta edició del saló internacional de moda urbana apostarà de forma especial per les activitats i les conferències. La plataforma que substitueix el Bread & Butter es dividirà en quatre àrees temàtiques: the Fira, the Brandtown (la zona d'oci), the Laundry (l'espai per als negocis) i the City.

També es coneixen les dates de la 080 Fashion Week, que se celebrarà del 31 de gener al 2 de febrer. La passarel·la de moda independent arriba a la setena edició i s'hi podran veure les creacions dels dissenyadors independents que treballen a Catalunya.

Milà encetarà la temporada amb la Milano Moda Uomo, del 15 al 18 de gener. Després la cita serà a Nova York (del 16 al 18 de gener) i París (del 19 al 23), on es presentaran les col·leccions masculines. Del 24 al 27 de gener, la protagonista serà l'alta costura. Christian Dior, Givenchy, Jean Paul Gaultier o Valentino mostraran les seves creacions a París. Al febrer, la col·lecció de moda femenina per a l'hivern 2011-2012 es presentarà a Nova York (10 al 17 de febrer), Londres (del 18 al 23) i Milà (del 28 de febrer al 4 de març). París tancarà la roda de l'1 al 9 de març.

Del 18 al 23 de febrer, Madrid acollirà la Cibeles Fashion Week i El Ego, l'espai dedicat als nous creadors.

stats