Cinema
Cultura 08/08/2011

La biografia d'un productor de Hollywood narra el final de la relació entre Brad Pitt i Jennifer Aniston

L'actriu va fer fora de casa a Pitt quan l'actor li va confessar que estava enamorat d'Angelina Jolie. Es van conèixer a 'Mr. i Ms. Smith', produïda pel traficant d'armes Arnon Milchan

Redacció
1 min

BarcelonaLa biografia del productor de cinema, agent secret israelià i traficant d'armes Arnon Milchan ha tret a la llum el desenllaç amorós entre Jennifer Aniston i Brad Pitt, després de sis anys de relació, explica Hollywood News.

A Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon, escrit per Meir Doran i Joseph Gelman, es relata com Pitt va rebutjar el paper a Mr. i Ms. Smith com a parella de Nicole Kidman per falta de química i l'hauria acceptat en saber que treballaria amb Angelina Jolie. En conèixer que Pitt estava enamorat de Jolie, Aniston el va fer fora de casa, com recull Radar online.

"Al principi, Jen no es creia que ell estigués embolicat amb Angelina. Ella va començar a preguntar al seu entorn, però ningú deia res perquè eren lleials a Brad. Fins que ella va plantejar-li obertament. Ell ho va negar", recull el llibre. Pitt tenia previst explicar-ho a Aniston en un viatge que van realitzar amb Courteney Cox i David Arquette per celebrar el cap d'any del 2005. L'actriu de Friends hauria decidit acabar amb la relació.

L'actor s'hauria refugiat a casa d'Arnon Milchan mentre va durar el rodatge de Mr. i Ms. Smith, com ha admès Milchan. Després que sortissin a la llum les fotografies de Pitt amb Angelina Jolie i el seu fill Maddox a l'Àfrica, la parella va inciar els tràmits de divorci.

stats