Gent
Cultura 20/01/2011

Hollywood, de nou mesos

Penélope Cruz, Natalie Portman i Marion Cotillard estrenen maternitat i comparteixen 'repartiment' amb mares com Nicole Kidman

Redacció
2 min
Penélope Cruz i Pedro Almodóvar

BarcelonaLes actrius i celebritats de Hollywood mostren amb orgull les seves panxes. Penélope Cruz, Natalie Portman, Nicole Kidman, Marion Cotillard, Kate Hudson, Jennifer Connelly, Jane Krakowski, Selma Blair o Victoria Beckham. La llista d'embarassades és llarga i aviat es coneixeran els rostres i els noms dels recent nascuts.

Penélope Cruz i Javier Bardem esperen el naixement a Califòrnia, on dissabte van celebrar la tradicional 'baby shower' per donar la benvinguda al nadó. Hi van assistir amics de la parella, entre els quals destaca Leonardo di Caprio.

Si bé Bardem no va assistir a l'entrega dels Globus d'Or, sí que hi va ser Natalie Portman, que va rebre el premi a la millor actriu de drama pel film Cisne Negro. Elegant, amb un vestit premamà de Victor & Rolf de to rosa pàlid i amb complements de pedreria, tant a l'alfombra vermella com a l'escenenari va insinuar l'embaràs recent. Entre els agraïments pel premi, en va dedicar un al seu promès, el coreògraf Benjamin Millepied. "Gràcies, Benjamin, per ajudar-me a crear més vida".

El repartiment femení de Nine comparteix estatuetes i criatures. A Cruz li falten pocs dies pel part. Nicole Kidman ha donat a conèixer la seva maternitat a través d'un ventre de lloguer. Marion Cotillard, guanyadora de l'Oscar per La Vie en Rose espera el seu primer fill amb l'actor francès Guillaume Canet. Per a Kate Hudson, en canvi, aquest serà el segon part; el pare de la criatura serà el cantant de Muse, Mathhew Bellamy.

Una altra oscaritzada, Jennifer Connelly (Una ment meravellosa), i Paul Bettany seran pares per segona vegada. Jade Duell, la parella de l'actor Owen Wilson, va donar a llum el passat divendres i Jane Krakowski (intèrpret de la sèrie Ally McBeal) i Selma Blair (Intencions perverses) esperen fills per d'aquí uns mesos.

Les celebrities també s'apunten a la maternitat. Victoria Beckham viu el quart embaràs i a internet es suggereixen noms pel futur germà de Brooklyn, Romeo i Cruz.

stats