Cultura 14/02/2011

La poesia en català i de les Illes Balears arriba a Nova Delhi amb el suport de l'IRL

El recull 'Poetes de les Illes Balears. (Breu antologia del segle XX)' neix de la cooperació entre la UIB i les institucions culturals de Nova Delhi per tal de difondre la producció artística de les Illes, i en especial la literatura catalana

Acn
1 min
poetes

PalmaL'Institut Ramon Llull (IRL) ha organitzat la presentació de l'antologia bilingüe català-hindi Poetes de les Illes Balears, coordinada pel seu responsable, Ramon Bassa, i publicada per la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb el suport de l'IRL. La primera presentació tindrà lloc avui a la Jamia Millya University, universitat inclosa dins la xarxa d'ensenyament de català de l'IRL, que compta amb un lector que dóna classes de llengua i literatura catalanes. Dimarts l'acte es repetirà a la delegació de l'Instituto Cervantes (IC) a Nova Delhi. Després de presentar l'obra, es farà un recital poètic en català i en hindi, i s'escoltaran versions musicades per Maria del Mar Bonet de Desolació, de Joan Alcover, Inici de campana, de Bartomeu Rosselló-Pòrcel, i De nit, a Bath, de Ponç Pons.

El recull Poetes de les Illes Balears. (Breu antologia del segle XX) neix de la cooperació entre la UIB i les institucions culturals de Nova Delhi per tal de difondre la producció artística de les Illes, i en especial la literatura catalana. L'obra inclou poemes dels autors Miquel Costa i Llobera, Joan Alcover, Miquel dels Sants Oliver, Gabriel Alomar, Maria Antònia Salvà, Miquel Ferrà, Bartomeu Rosselló Pòrcel, Llorenç Moyà, Blai Bonet i el designat Escriptor de l'Any pel govern balear, Ponç Pons, entre d'altres.

stats