Cinema
Cultura 18/08/2011

Iñárritu dirigirà el western històric 'The revenant'

La cinquena pel·lícula del director mexicà està ambientada en el segle XIX i explica la història d'un caçador d'óssos que busca venjança

Efe
1 min

Los Angeles p { margin-bottom: 0.21cm; } L'estudi Warner Bros ha triat el mexicà Alejandro González Iñárritu per dirigir el western històric The revenant, que serà la pròxima pel·lícula del realitzador després de Biutiful. Segons informa l'edició digital de la revista especialitzada Variety, el film, que serà produït per la companyia Anonymous Content, es basarà en la novel·la The revenant: A novell of revenge, de Michael Punke, publicada l'any 2004, amb guió de Mark L. Smith.

La història se situa l'any 1823 i se centra en un caçador de pells que rep l'atac d'un ós i li roben dos homes que l'acompanyaven. Malgrat estar pràcticament ferit de mort, el caçador aconsegueix sobreviure i, una vegada recuperat, recorrerà prop de cinc mil quilòmetres per venjar-se.

The revenant serà la cinquena pel·lícula d'Iñárritu, que fins ara ha dirigit Amores perros, 21 gramos, Babel i Biutiful. La seva última pel·lícula, Biutiful, va competir a l'Oscar com a millor pel·lícula estrangera del 2010. Va seguir el camí d'Amores perros (2001), que va obtenir la mateixa nominació el 2001, i de Babel (2007), rodada en anglès, que va competir pels Oscars a millor pel·lícula i a millor director. Iñárritu és el primer realitzador mexicà que ha estat candidat a l'Oscar com a millor director.

stats