Música
Cultura 29/03/2012

El Cor Infantil Amics de la Unió inaugura diumenge els Concerts de Música Sacra de Cardona

El cicle es completa amb l'actuació de l'Ensemble Vocal O Vos Omnes, el 7 d'abril

Ara
1 min
Cor Amics de la Unió

BarcelonaLa vuitena edició del Cicle de Concerts de Música Sacra de Cardona s'inaugura el diumenge 1 d'abril amb l'actuació del Cor Infantil Amics de la Unió a la Col·legiata del Castell. Sota la direcció de Josep Vila Jover, el cor interpretarà peces corals de diferents èpoques i estils, des de cant gregorià fins al gospel, amb la 'Missa Brevis' d'André Caplet com a obra central.

El cicle, dedicat a la recuperació i a la divulgació del patrimoni musical sacre europeu i dirigit per Josep Maria Sauret, es manté tot i la retallada pressupostària, que ha obligat ha programar dos concerts en comptes de tres. L'edició d'enguany posa l'accent en la música coral.

La segona cita serà el 7 d'abril, també a la Col·legiata del Castell de Cardona. Hi actuarà l'Ensemble Vocla O Vos Omnes, acompanyat del conjunt Vespres d'Arnadí i amb Xavier Pastrana com a director. El programa d'aquest segon concert, titulat 'L'esplendor del Barroc', inclou obres de Monteverdi, Scarlatti, T.L. de Victoria i H. Schütz, entre d'altres.

stats