ARA LLEGIM
Cultura 12/04/2012

La nova novel·la de J.K. Rowling: humor negre en un idíl·lic poble anglès

L'obra 'The Casual Vacancy' serà la primera de l'escriptora dirigida a un públic adult

Efe
1 min
L'escriptora britànica J.K. Rowling / Joel Ryan, File

LONDRESLa primera novel·la per a adults de l'escriptora britànica J.K. Rowling narrarà amb humor negre les desavinences que causen unes eleccions en un idíl·lic i fictici poble anglès, segons anuncia avui l'editorial Little, Brown and Company.

Amb el títol de 'The Casual Vacancy', el proper llibre de l'autora de la saga juvenil 'Harry Potter' sortirà a la venda en anglès a tot el món el 27 de setembre en formats de tapa dura, llibre electrònic i audiollibre. La nova història de Rowling, de 480 pàgines, comença amb la mort inesperada, als 40 anys, del personatge Barry Fairweather, que deixa una vacant a l'Ajuntament del petit poble de Pagford. Aquest lloc en el consistori local obrirà una guerra interna entre els habitants del que fins llavors era un lloc idíl·lic, on la vida semblava transcórrer en harmonia.

"Serà un llibre amb cert humor negre que incitarà a pensar i que donarà sorpreses constants" al lector, va descriure l'editorial sobre la primera novel·la de J.K. Rowling per a adults. L'últim 'Harry Potter' va sortir al mercat el 2007. L'autora britànica va revelar el febrer passat que estava escrivint un nou llibre i va dir que seria "molt diferent" de la resta de treballs que ha publicat.

stats