GENT
Cultura 05/01/2011

Javier Bardem, escollit l'home més ben vestit del món

La revista GQ ha triat l'actor espanyol com el personatge internacional amb més estil. Mel Gibson encapçala la llista dels més mal vestits

Redacció
1 min
Javier Bardem a la portada de l'edició russa de GQ

BarcelonaL'edició britànica de la revista masculina GQ ha escollit Javier Bardem com a l'home més ben vestit del món. L'actor espanyol s'ha imposat al dissenyador indi de joieria i actor Waris Ahluwia, que ha quedat en segon lloc a la llista, i a Alexander Skarsgard, el sexy vampir ros de True Blood, que ocupa el tercer lloc. La revista ha justificat l'elecció declarant que "l'actor espanyol és el paradigma de l'estil deliberadament discret" i etziba que "no és cap sorpresa que aconseguís l'atenció de Penélope Cruz".

La llista dels homes més elegants també incloïa Shah Rukh Kahn, un actor de Bollywood, situat a la quarta posició, l'estrella adolescent Zac Efron, a la cinquena, i fins i tot un quaterback, Tom Brady, dels England Patriots, al sisé lloc. A l'altra cara de la moneda, la dels homes amb més poc estil a l'hora d'escollir model, GQ ha distingit amb aquest dubtós honor l'actor australià Mel Gibson, seguit pel dissenyador britànic Henry Holland i per Jaden Smith, fill de Will Smith.

Javier Bardem ja va acaparar l'atenció d'una altra edició de GQ. La capaçalera russa li va dedicar la portada del primer número de 2011 i la va titular "L'últim mascle d'Europa", una afirmació difícilment comprobable però que demostra la fascinació que exerceix l'actor en aquesta revista masculina.

stats