TEATRE
Cultura 02/05/2012

Joan Capri es reencarna en Joan Pera

Els monòlegs del gran humorista català són la base del muntatge 'Joan Pera, Capri', que s'estrena dilluns al teatre Kursaal de Manresa

Acn
1 min
Joan Pera portarà a escena una tria personal dels monòlegs de Capri

ManresaJoan Pera estrenarà a Manresa el seu nou espectacle 'Joan Pera, Capri', basat en monòlegs de l'humorista i monologuista català Joan Capri (1917-2000). En el muntatge, Pera interpretarà sis dels quaranta monòlegs que Capri va fer al llarg de la seva carrera professional i que ha seleccionat en un treball "de formigues".

Pera i Capri van treballar junts a principis dels vuitanta en la sèrie de Televisió Espanyola 'El Dr.Caparrós', però malgrat els lligams que els uneixen i la dedicació compartida a la comèdia teatral, Joan Pera té clar que no vol "imitar Joan Capri, sinó "agafar-li l'ànima i creure'm el seu personatge". Pera també ha explicat que la voluntat d'aquest nou espectacle és que sigui "de somriures i no de rialles". "La rialla és un accident, mentre que el somriure és una actitud de la vida, i jo i en Capri en som uns clars defensors", ha dit. L'espectacle es podrà veure el proper dilluns 7 de maig en dos passis al teatre Kursaal, a les sis i a les nou del vespre.

stats