Cultura 26/01/2012

L'art de Joan Miró arriba al metro

L'Espai Mercè Sala dels Transports Metropolitans de Barcelona inaugura la instal·lació 'Joan Miró. Apunts'. Els visitants podran trobar fotografies i reproduccions de les seves obres més importants als dos vestíbuls de la línia 5 de l'estació de Diagonal

Ara
1 min

BarcelonaAvui obre les portes a l'Espai Mercè Sala la instal·lació Joan Miró. Apunts. Aquesta iniciativa sorgeix de l'acord de la Fundació Joan Miró va signar amb els Transports Metropolitans de Barcelona el passat octubre per acostar l'univers mironià als usuaris del metro i és una de les nombroses activitats complementàries organitzades amb motiu de l'exposició Joan Miró. L'escala de l'evasió.

Fins al 23 de març, els usuaris del metro podran veure fotografies, reproduccions de les obres més importants de Miró i textos de l'artista al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l'estació de Diagonal. Les peces exposades permeten endinsar-se en la manera de treballar de l'autor de Cap de pagès català i entendre la seva concepció de la pintura i la seva relació amb París i Catalunya, especialment amb Mont-roig.

Coincidint amb la inauguració de l'exposició a l'Espai Mercè Sala, s'ha fet una intervenció amb tres obres de l'artista –La Masia, Natura morta del sabatot i Per a Emili– a les estacions de Catalunya (L3), Drassanes (L3), Paral·lel (L3), Espanya (L3), Tarragona (L3), Jaume I (L4), Urquinaona (L4) i al passadís del Funicular de Montjuïc (L3).

L'horari de la mostra és de dilluns a divendres feiners, entre les 10 i les 20.30 hores.

stats