MÚSICA
Cultura 21/08/2011

Tom Jones farceix de 'hits' Cap Roig

'El tigre de Gal·les' tornarà a actuar avui al Festival de Calella de Palafrugell

Acn
2 min

PalafrugellTom Jones no ha oblidat cap èxit en l'actuació d'aquest dissabte al Festival Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell (Baix Empordà). 'El tigre de Gal·les' ha interpretat les cançons del seu darrer treball Praise&blame, com Burning hell o Run on. En el concert, però, no han faltat els seus temes més exitosos com Delilah o Sex bomb, amb els quals ha aconseguit enlluernar el públic. Tom Jones, que acaba de fer 71 anys, ha demostrat una vegada més que segueix sent una llegenda amb la seva veu potent. Els seus seguidors encara tenen una altra oportunitat per veure'l en directe en terres catalanes. Sir Tom tornarà a actuar a l'escenari de Cap Roig avui per cloure l'edició d'enguany.

Tom Jones, un dels grans noms de la música, ha pujat aquest dissabte a la nit a l'escenari del Festival Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell, al Baix Empordà. Amb el seu aire elegant que el caracteritza, 'el tigre de Gal·les' ha interpretat les cançons del seu últim disc, titulat Praise&blame, com Run on o Burning hell. És el 39è àlbum d'estudi de la seva discografia, publicat l'any passat. Produït per Ethan Jones, que ha treballat amb Ryan Adams, Kings of Leon i Rufus Wainwright, Praise&blame indaga en les arrels espirituals de la música afroamerciana .

El cantant Gal·les, però, no ha oblidat els èxits de sempre que segueixen sonant actualment com Sex bomb o l'etern Delilah, a més d'altres temes exitosos com She's a lady. Temes musicals que enganxen un espectre molt divers de la societat, des dels més joves fins als més grans, tant homes com dones.

Sir Tom, que acaba de fer 71 anys, ha demostrat una vegada més que segueix sent una llegenda de la música. I és que al llarg d'una carrera de 46 anys, l'artista ha aconseguit tot tipus d'èxits i reconeixements, com el seu nomenament l'any 2006 de cavaller de la corona britànica per Isabel II.

Doble oportunitat per veure 'el tigre de Gal·les'

Tom Jones ha estat un dels plats forts del festival, i així ho demostren el preu de les entrades, que oscil·la entre els 50 i els 240 euros. Els seus seguidors encara tenen una altra oportunitat per veure'l en directe, ja que avui a les 10 de la nit, l'artista tornarà a pujar a l'escenari del Festival Jardins de Cap Roig per cloure l'edició d'enguany. Una edició que des del 15 de juliol ha portat artistes de renom mundial com Sting, B.B. King, Juliol Iglesias o Raphael, en les 19 actuacions que el festival ha programat aquest estiu.

stats