M'AGRADA
Cultura 29/07/2012

Josep Maria Pou: "Per a mi Sondheim és Déu!"

Josep M. Pou, actor i director artístic del Teatre Goya, és un amant dels musicals. Casa seva és plena de vinils, cedés i capses en què guarda amb cura programes de mà de centenars de musicals

Elisenda Roca
1 min

BarcelonaVeig arribar el seu metre noranta cinc més en forma que mai. “He descobert el món de l’exercici, de la dieta i de l’alimentació equilibrada. Ara sóc un apòstol de l’exercici. Per a mi el gimnàs és sagrat!”. Josep Maria Pou no fa vacances. Marxa a Birmingham a assajar Forests, un espectacle amb dramatúrgia i direcció de Calixto Bieito.

El seu despatx és un gran homenatge a Steve Jobs, tots els ginys que hi té duen la poma queixalada. “En aquest vell iPod hi tinc vint-i-set mil cançons de musicals”. És la gran passió de Josep M. Pou. “Al setembre marxaré dues setmanes a Nova York. Durant més de trenta anys ha sigut la meva peregrinació anual. Hi vaig a buscar equilibri i a carregar les piles. No faig turisme, ja la conec, i enganyo els amics: els truco els dos últims dies. M’agrada estar sol, descobrir racons, perdre-m’hi. Per a mi, un dia de vacances vol dir llevar-me i pensar que no tinc cap obligació i puc fer el que vulgui invertint-hi el temps que vulgui, però sí que sé com l’acabaré: anant al teatre a les 8 de la tarda. És el meu dia perfecte”.

Ho podeu llegir a l'Ara Premium.

stats