Cinema
Cultura 22/11/2011

Julie Delpy dirigirà una pel·lícula sobre Joe Strummer, líder de The Clash

El 'biopic' sobre el músic britànic es titularà 'The right profile', com un tema del grup de punk britànic inclòs en un dels seus discos més influents, 'London Calling'

Ara
1 min
Joe Strummer

BarcelonaLa cineasta francesa Julie Delpy, guionista, directora i protagonista de pel·lícules com La comtessa i Dos dies a París, dirigirà una pel·lícula sobre la figura del músic Joe Strummer, líder de la banda britànica de punk rock The Clash. Segons informa Variety, Delpy també es posarà davant de la càmera i formarà part del repartiment d'aquesta pel·lícula que vol fer un retrat de la vida de Strummer, qui va morir al desembre del 2002 als 50 anys a causa d'una malaltia cardíaca congènita que no li havien detectat.

El film, que comptarà amb la producció de Simon Halfton, es titularà The right profile, com una cançó The Clash inclosa en l'àlbum London Calling, un dels discos més importants de la històrica de la música popular. La pel·lícula se centrarà en les raons que van portar Strummer a apartar-se de la vida pública poc abans del llançament de l'àlbum Combat Rock l'any 1982.

stats