GENT
Cultura 24/08/2011

Kate Winslet salva la vida de la mare del multimilionari Richard Branson

Un incendi va destruir la mansió que el propietari de Virgin té a la seva illa privada. La dona, de 90 anys, va poder abandonar la casa gràcies a l'ajuda de l'actriu

Redacció
1 min
La mansió de Richard Branson en flames

BarcelonaKate Winslet es va convertir dilluns en una heroïna de carn i ossos quan va salvar la vida a la mare de l'excèntric multimilionari britànic Richard Branson, segons explica la revista People. L'actriu anglesa estava convidada a l'illa privada que el propietari del Virgin Group té a les illes Verges britàniques juntament amb els seus fills –Mia, de 10 anys i Joe, de 7– i el seu nòvio Louis Dowler, quan un incendi va obligar a desallotjar les 20 persones que eren a la mansió. Branson, conegut per les seves curioses i caríssimes aficions, com ara travessar en globus aerostàtic l'oceà Atlàntic o intentar batre el rècord de la volta al món en vaixell– va agrair a Winslet que salvés la seva mare. En un blog va escriure: "Moltes gràcies a Kate Winslet per haver ajudat a treure la meva mare de 90 anys fora de la casa i del perill". Tots els que hi havia en van resultar il·lesos.

L'empresari britànic també va explicar que l'incendi va començar cap a les quatre de la matinada a conseqüència de la tempesta tropical Irene, i va avançar que tornaran a construir la casa tan aviat com sigui possible. "Hi tenim un equip magnífic, aquí [va escriure] i volem començar a treballar com més aviat millor. Hi ha molts desperfectes, però en crearem alguna cosa encara més especial, de les ruïnes". Segons Branson, amb un patrimoni estimat 2.700 milions d'euros, aquest incident l'ha ajudat a descobrir "les coses que realment importen a la vida".

stats