CINEMA
Cultura 30/01/2011

Keira Knightley: "'No em deixis mai' em va semblar calmada i devastadora"

L'actriu britànica parla de la seva participació a l'adaptació cinematogràfica de la novel·la 'No em deixis mai', de Kazuo Ishiguro

Redacció
1 min
Keira Knightley

BarcelonaKeira Knightley, coprotagonista de l'adaptació cinematogàfica de No em deixis mai, de Kazuo Ishiguro, explica a The Guardian què li va semblar la novel·la de l'autor britànic d'origen japonès: "No havia sentit a parlar del llibre", admet. "Vaig llegir el guió i em va semblar una obra única. Òbviament després em vaig llegir el llibre, i em va semblar tan calmat i tan devastador... Sovint les pel·lícules són simplistes, i són paternalistes amb el públic. Va ser excitant formar part d'alguna cosa que et diu: 'Pensa!'".

A la pel·lícula l'actriu britànica comparteix protagonisme amb dos dels actors joves anglesos amb més projecció actualment, Andrew Garfield (La red social) i Carey Mulligan (An education), amb qui Knightley torna a treballar després de coincidir amb ella a l'adaptació de 2005 d'Orgull i prejudici, de Jane Austen. "Un dels grans motius pels quals volia fer aquest projecte era perquè era l'oportunitat de treballar amb una amiga, cosa que no passa sovint".

Nunca me abandones s'estrenarà a Espanya l'11 de març. És la segona adaptació a la pantalla d'una novel·la de Kazuo Ishiguro després de El que queda del dia (James Ivory, 1993).

stats