Cinema
Cultura 04/04/2012

Kevin Smith vol fer la tercera part de 'Clerks' al teatre

El realitzador nord-americà, que es vol retirar de la direcció després del drama sobre hoquei 'Hit somebody', es prepara per portar a l'escena la continuació de la saga cinematogràfica

Ara
1 min
'Clerks 2'

BarcelonaKevin Smith, el director nord-americà de comèdies 'indies' com 'Perseguint l'Amy', que l'any passat va guanyar el Festival de Sitges amb el seu 'thriller' de terror 'Red state', ha anunciat que planeja una tercera part de 'Clerks' –la seva 'opera prima'–, que ja va continuar el 2006 a 'Clerks 2'.

La particularitat d'aquest nou lliurament de la sèrie és que Smith canviarà els platós de cinema per l'escenari d'un teatre: si el projecte surt endavant, 'Clerks 3' s'estrenarà a Broadway, on es representaria durant sis mesos. El mateix Smith participaria a l'espectacle interpretant un dels personatges de les pel·lícules, Bob el silenciós.

Amb aquest inesperat gir professional, el director no incompliria la promesa que ha fet d'abandonar la direcció de pel·lícules després d'enllestir el drama sobre el món del hoquei que està rodant, 'Hit somebody'.

stats