Cultura 17/04/2012

Kurt Cobain estava treballant en un disc en solitari quan va morir

Abans de morir el 1994, el líder de Niravana, va enregistrar les maquetes d'un disc en solitari que roman inèdit

Ara
1 min
Kurt Cobain / ARA

BarcelonaKurt Cobain estava enregistrant les maquetes d'un disc en solitari quan va morir, ara fa 18 anys. "Anava en una direcció genial, hauria pogut ser el seu 'White Album', va revelar Eric Erlandson, el guitarrista de Hole, el grup de Courtney Love, la vídua de Cobain, al canal musical nord-americà TV Fuse. "Anava cap aquí, cap un àlbum en solitari en el qual estava treballant amb diferents persones. Jo estava molt excitat amb el material en què estava treballant. L'havia de veure tocar. És per això que vaig estar molt trist quan va morir. No només es va interrompre una vida, sinó també un missatge al món, un camí musical"

Erlandson també va anunciar que entre les cançons en què Cobain estava treballant hi havia la versió d'un tema molt conegut, encara que no en va revelar el títol. "No diré de quina cançó es tracta, el material no em pertany. Només espero que una dia surti a la llum per als fans, és una cançó molt commovedora i dolça", va dir el guitarrista.

L'àlbum inèdit de Cobain es podria publicar algun dia. "He sentit que s'està reunint material acústic. Seria molt més íntim que la discografia completa que es va publicar el 2004. Hi van incloure algunes maquetes, però hi ha material que no hi va entrar", va afegir el guitarrista, abans d'afegir: "No ho controlo, tot això, només desitjo que aquests materials surtin a la llum, faria molt feliços als fans".

stats