Cultura 26/04/2012

L'ARA estrena aquest divendres la cançó que obre el primer disc en català de Pastora

Podeu escoltar 'Un altra galàxia' aquesta mitjanit a l'Ara.cat. El 26 i el 27 de maig, l'ARA posarà a la venda en exclusiva el CD del disc complet

Ara
1 min

BarcelonaPastora fa el salt al català i ho celebra amb l'ARA. La primera cançó la podreu escoltar a partir d'aquesta mitjanit a l'Ara.cat. Es tracta del 'single' 'Una altra galàxia', el que dóna nom a l'àlbum.

I d'aquí a un mes, el cap de setmana del 26 i el 27 de maig, podreu adquirir el CD en exclusiva amb l'ARA al preu especial de 9,95 euros. El disc no arribarà a les botigues fins una setmana després.

'Una altra galàxia' és el cinquè àlbum d'estudi de Pastora, el trio de Dolo Beltrán, Caïm Riba i Pauet Riba. La seva carrera va començar l'any 2003 amb un àlbum que duia el nom del grup i que va ser disc d'or i va estar nominat als Grammy Llatins.

Ara presenten un nou disc que és una nova demostració de la seva personalitat. Descriuen la cançó que dóna nom al CD, 'Una altra galàxia', com "un tema directe, rítmic i diàfan" que barreja prop i electrònica amb l'estil inconfusible del trio barceloní.

stats