MÚSICA
Cultura 27/07/2012

L'ARA estrena el videoclip 'Amors de pantalla', de Menaix a truà

Cris Juanico, Juanjo Muñoz i Toni Xuclà estrenen nou disc, 'Guia de petits senyals', amb temes d'actualitat, com ara el 15-M a 'Plaça Catalunya'

Ara
1 min

BarcelonaMenaix a truà, la banda que comparteixen Cris Juanico, Juanjo Muñoz i Toni Xuclà, presenta nou disc: 'Guia de petits senyals'. És el quart treball d'estudi del grup i inclou una dotzena de temes nous que segueixen la seva línia acústica, amb melodies i interpretacions acurades.

L'ARA estrena aquest divendres el primer videoclip, 'Amors de pantalla', que retrata les relacions a través de les xarxes socials. L'amor, la franquesa i el desig són els temes que travessen l'àlbum, però també hi ha una bona dosi de denúncia social, com el tema dedicat al 15-M titulat 'Plaça Catalunya': "Cap veritat és com ens fan creure. Cap senyal és com el fan veure. Cap ideal és com el volen vendre. Cap raó durarà per sempre", diu la cançó.

'Algun lloc sota els arbres' és la peça instrumental de l'àlbum, i a 'No em deixis sol' Toni Xuclà s'estrena com a cantant.

stats