Cultura
Cultura 13/12/2011

L'ICUB presenta les deu personalitats que formaran part del ple del consell de Cultura

La productora Isona Passola, l'historiador de l'art Daniel Giralt-Miracle i el poeta Carles Duarte, entre d'altres, substitueixen els consellers nomenats entre el 2007 i el 2009

Agències
1 min

La comissió de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat el nom de les deu personalitats de reconeguda vàlua cultural que formaran part del ple del consell de la Cultura de Barcelona, després que hagin expirat els consellers nomenats entre el 2007 i el 2009.

Segons ha informat l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), entre les personalitats figuren el professor d'estètica Xavier Antich, la historiadora Lourdes Cirlot, el poeta i lingüista Carles Duarte, la productora de cinema Isona Passola, la biòloga Montserrat Vendrell, el dramaturg Toni Casares i l'historiador de l'art Daniel Giralt-Miracle. El periodista Álex Sàlmon, la historiadora de l'art Silvia Muñoz d'Imbert i Judith Carrera, directora de Debats del centre de Documentació del CCCB, també seran membres del ple del consell de la Cultura, juntament amb representats polítics i d'entitats culturals, que té finalitats consultives i un paper central en l'elecció del comitè executiu.

El consell de la Cultura de Barcelona va ser creat l'any 2007 per aglutinar la representació dels interessos i les posicions dels diferents sectors i agents del món cultural de la ciutat. El consell és, a més, el principal impulsor del pla estratègic del sector cultural.

stats