Art
Cultura 06/06/2011

L'OFFF torna a Barcelona

El festival de cultura i creació digital tindrà lloc al CCCB el 9, 10 i 11 de juny i reunirà grans creatius de la disciplina, com Alex Trochut, Erik Spiekernann o Stefen Sagmeister

Redacció
1 min

BarcelonaEl festival de cultura post digital torna a Barcelona després del seu pas per Nova York, Lisboa, París i Madrid. Sota el títol 'Let's Feed the Future', l'OFFF reunirà els principals artistes i col·lectius de la creació digital contemporània entre el 9 i l'11 de juny al CCCB de Barcelona.

Al workshop 'Let's feed the future', que donarà el tret de sortida al festival el 8 de juny, hi participaran Aaron Koblin, Ricardo Cabello, Filip Visnjic i Eduard Prats Molner. Entre els convidats també destaquen l'il·lustrador i creatiu Alex Trochut, el teòric Erik Spiekermann, Han Hoogerbrugge, pioner de l'animació a internet, l'artista Joshua Davis, el gurú Stefan Sagmeister o el col·lectiu Villar-Rosàs, entre d'altres.

A més de conferències, tallers, performances i projeccions sobre tipografia, il·lustració, el futur del disseny o les possibilitats de plataformes com Vimeo, entre d'altres temes, l'OFFF comptarà amb el Mercadillo, un espai per intercanviar i donar a conèixer idees, i l'Speakers Corner, per compartir experiències.

Un altre dels focus d'interès és l'Atelier, un col·lectiu format per participants de les anteriors edicions de l'OFFF que explora les possibilitats de la creació digital, i OFFFmàtica, una exposició programada conjuntament amb el Sonar. La mostra, que es podrà veure fins al 19 de juny, proposa una aproximació al concepte del retrat, des del tractament dels píxels a la representació de la realitat.

Una Barcelona apocalíptica és la proatagonista de 'Barcelona Year Zero', la capmanya promocional de l'OFFF que signa el col·lectiu Ignore.

stats