LITERATURA
Cultura 19/09/2011

Cicle de diàlegs a la Pedrera amb grans personalitats de la cultura, la ciència i la política

Aquest divendres, a partir de les 19 h, l'escriptor David Grossman conversarà amb Vicenç Villatoro sobre la seva obra i la visió que té de la solució del conflicte entre israelians i palestins. Aquest serà el primer dels diàlegs que fins al desembre acollirà la Pedrera i que seran protagonitzats, entre d'altres, per Zygmunt Bauman, Jean-Claude Carrière, Carlo Ginzburg i Azar Nafisi

Redacció
1 min
David Grossman, primer dels conferenciants del cicle a La Pedrera

BARCELONAL’Obra Social de CatalunyaCaixa i editorial Arcàdia promourà un programa de converses amb personalitats de primer ordre del món de la cultura, la ciència, la política i l’economia, entre d’altres disciplines, amb la finalitat de donar a conèixer aquestes figures i la seva obra, de convidar-los a reflexionar en veu alta sobre l’actualitat social i política, i a explicar com veuen el futur des del seu àmbit professional.

La idea de les converses és crear un espai de diàleg en el qual es vagi més enllà de l’obra i les formulacions per les quals es coneixen aquestes personalitats: volem aprendre a veure i analitzar la contemporaneïtat a través de la mirada i el discurs dels convidats. La diversitat de disciplines i els múltiples punts de vista han de fer dels Diàlegs a la Pedrera un mosaic d’opinions que ens permetin crear una opinió més ben fonamentada del món en què vivim.

Fins a finals de 2011, podrem escoltar l’escriptor israelià David Grossman, l’escriptora iraniana Azar Nafisi (10 d'octubre, 19.30 h), el cineasta francès Jean-Claude Carrière (14 de novembre, 19.30 h), l’historiador italià Carlo Ginzburg (28 de novembre, 19.30 h) i el sociòleg polonès Zygmunt Bauman (12 de desembre, 19.30 h).

L’entrada a les converses és gratuïta, tot i que cal fer reserva atès que l’aforament és limitat (converses@catalunyacaixa.com).

stats