Música
Cultura 15/05/2012

La Salseta del Poble Sec celebra el seu 35è aniversari amb els Sopa de Cabra

L'orquestra farà una gran festa amb amics i seguidors a la sala Luz de Gas, el dijous 17 de maig. Gerard Quintana i companyia homenatjaran la banda que els va fer de discogràfica en el primer disc

Ara
1 min
La Salseta del Poble Sec celebrarà aquest dijous el seu 35è aniversari a la Sala Luz de Gas

BarcelonaDesprés de 35 anys animant festes majors i sales de ball, a La Salseta del Poble Sec li ha arribat l'hora de celebrar el seu propi èxit durant aquests anys. El dijous 17 de maig l'orquestra farà una festa a la sala Luz de Gas de Barcelona per reunir amics i seguidors de la seva salseta.

Entre aquests, hi haurà uns convidats especials: els Sopa de Cabra, després del seu sonat retorn als escenaris, homenatjaran la banda que els va permetre introduir-se en el món discogràfic. Va ser el 1989, quan Sopa de Cabra treia el seu primer disc homònim de la mà de Salseta Discos, el segell dirigit per Salvador Escribà, cantant i un dels fundadors de La Salseta del Poble Sec. La banda de rock va editar tres discos més sota aquest segell. En agraïment a la seva confiança en aquests inicis, Gerard Quintana i companyia s'uniran aquest dijous a l'orquestra per cantar 'El sexo que me hace feliz'.

Més enllà de la participació dels Sopa de Cabra, La Salseta del Poble Sec farà un repàs de les versions i temes propis amb què han fet ballar milers de catalans com 'Hasta luego, cocodrilo', 'Frenesí', 'Vine, nena' o 'La salsa de l'Adrià', dedicat al cuiner català més internacional, que fa cinc anys va dissenyar una salsa amb el nom de La Salseta.

stats