TEATRE
Cultura 22/03/2012

La Zaranda portarà els seus 'espectres' per quatre teatres catalans

La companyia andalusa, Premio Nacional de teatre 2010, treurà de gira 'Nadie lo qiere creer. La patria de los espectros' a Olot, Lleida, Reus i L'Hospitalet

Efe
1 min

BARCELONALa Zaranda estrenarà el seu espectacle 'Nadie lo quiere creer. La patria de los espectros' a quatre teatres de Catalunya. Coincidint amb la celebració del Dia Internacional del Teatre, l'obra es podrà veure al teatre Principal d'Olot (Garrotxa) el 23 de març, al teatre Municipal L'Escorxador de Lleida (Segrià) el 24 de març i al teatre Bartrina de Reus (Baix Camp) el 25 de març. El muntatge tancarà la seva gira catalana al teatre Joventut de l'Hospitalet (Barcelonès) el 5 de maig.

'Nadie lo quiere creer' és un sainet ombrívol i sorneguer, que es va estrenar en el Festival Temporada Alta de Girona el 2010 i des d'aleshores ha pujat als escenaris més destacats d'Espanya i ha viatjat a França, Mèxic, Uruguai i l'Argentina. La Zaranda, una companyia que s'autodefineix com de 'Teatro Inestable de Andalucía la Baja', és una icona del teatre de creació independent i va rebre el Premio Nacional de Teatre el 2010.

stats