Moda
Cultura 03/03/2011

Lady Gaga desfila a la passarel·la de París

La setmana de la moda obre portes amb una presència destacada de dissenyadors espanyols

Efe
1 min
Mugler vesteix Lady Gaga

ParísLa setmana de la moda de París va obrir portes dilluns, amb la caiguda de John Galliano com a teló de fons, i una de les imatges més destacades és la participació de Lady Gaga a la desfilada de Mugler, amb un vestit blanc i negre creat pel seu estilista, Nicola Formichetti.

Gaga, que acostuma a lluir models de dissenyadors francesos, havia anunciat la seva visita sorpresa a través de twitter. La col·lecció de Mugler juga amb les transparències i amb matèries primeres com la pell, el làtex, el pvc o el neoprè i està pensada per una dona exhuberant i "post-humana", anunciava el programa. La cantant va aparèixer per primera vegada amb una jaqueta de semi-vinil, fumant un cigarro i amb el rostre mig amagat per la melena i un barret.

La portuguesa Fatima Lopes –amb una col·lecció en blanc i negre carregada de filosofia i marcada pel retorn de la capa–, Harry Halim, el creador indonesi, i la firma Aganovich, entre d'altres, ja han trepitjat la passarel·la de París. La presència de dissenyadors espanyols també és destacada: Míriam Ponsa, Ailanto, Míriam Ocariz, Lydia Delgado o The 2nd Skin Co són alguns dels que presenten les seves col·leccions als diferents espais de la Setmana de la Moda de París.

stats