ESPECTACLES
Cultura 07/12/2010

Lady Gaga: la mel és important

Com a tota bona estrella del rock (o del pop), Lady Gaga té els seus capricis, ben ordenats en una llista que subministra a qui vulgui organitzar un concert amb ella

Redacció
1 min
Lady gaga ticket

BarcelonaLa web smoking gun ha publicat els requeriments que Lady Gaga fa a tothom que vol acollir un concert seu. És una llista –que ja deuen tenir els promotors del seu bolo al Palau Sant Jordi– on es detallen els aliments que hi ha d'haver al rebost de la diva: pomes dessecades, mangos també dessecats, una gerra petita de mantega de cacauet o una bossa de pans de pita són només algunes de les prerrogatives que es reserva la cantant americana abans de sortir a l'escenari. És interessant constatar que, a dalt de tot i en majúscules, els seus representants subratllen: "La mel és molt important. A més de les culleres, les tasses i els tovallons necessaris".

De l'apartat energètic, destaca la necessitat de quatre llaunes de Red Bull (amb gel), i sis aigües isotòniques. La set no hauria de ser un problema: també demana dotze ampolletes d'aigua fresca i dotze més a temperatura ambient, a banda de te verd i refrescos en quantitat.

stats