Música
Cultura 06/10/2011

Lady Gaga es planteja ser la nova veu de Queen

Brian May ha explicat que busquen un cantant per seguir girant amb la banda; Gaga, que escriu el seu propi material, seria una bona incorporació

Ara
1 min

Lady Gaga podria convertir-se en cantant de Queen, segons recull NME. El guitarrista de la històrica banda, Brian May, ha explicat que han mantingut converses amb Gaga per col·laborar en alguns projectes.

La banda que va liderar Freddie Mercury es va quedar sense cantant el 2009, quan Paul Rodgers va abandonar la formació; May ha insinuat que si la banda comptés amb un nou cantant es plantejarien una nova gira. "Parlem de tornar a girar, però tenim un problema amb el cantant, per dir-ho d'alguna manera. Rebem moltes ofertes per treballar amb altra gent. He treballat amb Lady Gaga i és molt creativa i és algú amb qui hem parlat per unir-se a la banda –explicava May al Daily Express–. No és només una cantant, escriu el seu propi material". May ha treballat darrerament amb la cantant, al single Yöu and I.

Queen tampoc descarta de fer duets amb altres artistes i Gaga ha mostrat interès per col·laborar-hi. "Hem parlat de fer duets amb altres cantants d'una forma poc convencional. Estem valorant la idea de fer un programa de tele amb estrelles convidades. I Lady Gaga ha dit que li agradaria fer alguna cosa amb nosaltres".

stats