MÚSICA
Cultura 08/12/2010

Lady Gaga revoluciona Barcelona

La cantant ha revolucionat els 17.800 fans que aquesta nit l'esperaven al Palau Sant Jordi

Efe
1 min
Lady Gaga, avui al Sant Jordi

BarcelonaLa cantant Lady Gaga ha revolucionat els 17.800 fans que aquesta nit l'esperaven al Palau Sant Jordi de Barcelona per assistir a un espectacle que imitava els teatres musicals. Grans dosis de provocació i d'entrega al seu públic l'han reafirmat com a icona del segle XXI.

Uns audiovisuals projectats en una gran pantalla que cobria l'escenari mentre sonava "I'm a free bitch" han donat inici al concert al ritme de "Dance in the Dark", en un primer acte inspirat en el barri xinès de la ciutat.

Un "I'm gonna kick your ass, Barcelona" ("Us donaré una puntada de peu al cul, Barcelona") mentre sonaven les primeres notes de "Just Dance" ja ha sigut suficient per guanyar-se el públic.

Provocativa en tot moment, Lady Gaga ha animat a saltar, cridar, rebel·lar-se i cremar diner els “petits monstres” de Barcelona, ha seduït un roquer a qui deia Jesucrist i ha fet gala del seu extravagant sentit de la moda, canviant-se deu cops de roba i amb un vestuari glam que recordava el Bowie dels inicis i Queen. Entre ells, ha destacat el de monja-infermera.

stats