MÚSICA
Cultura 24/05/2012

La polèmica també persegueix Lady Gaga a Bangkok

La cantant va afirmar a Twitter que el millor d'aquesta ciutat són les imitacions de rellotges de luxe

Efe
1 min
Dones musulmanes protesten contra el concert de Lady Gaga a Indonèsia / EFE

BangkokLady Gaga és avui el centre de la polèmica en fòrums d'internet tailandesos per haver comentat a Twitter que el millor de Bangkok són les imitacions. "Acabo d'arribar a Bangkok! Llesta per a 50.000 petits monstres tailandesos cridant. Vull perdre'm en un mercat i comprar Rolex d'imitació", va dir la cantant nord-americana.

L'actuació de l'autora de 'Speechless' a l'estadi Rajamangala de Bangkok, amb les entrades exhaurides, està programada per a aquest divendres a la tarda. Les imitacions de rellotges de luxe són un dels objectes més buscats pels turistes que passen per la capital tailandesa camí de les platges. La gira de la diva encara ha causat més polèmica a les Filipines i Indonèsia, on grups cristians i musulmans han demanat la cancel·lació dels concerts pel contingut de les lletres i pel vestuari provocatiu.

A Indonèsia, el concert previst per al 3 de juny està de moment prohibit, mentre que a Filipines ha ofert dos concerts aquesta setmana. "Aquesta protesta no és contra Lady Gaga com a persona sinó per la seva música i per com manifesta punts de vista distorsionats sobre Jesucrist", va explicar en el seu moment Reuben Abante, pastor de l'Església baptista Lighthouse Bible i secretari general de Biblemode Youth.

No obstant això, l'excèntrica cantant de 'Bad Romance' no té pensat canviar d'actitud ni moderar els seus comentaris, ha advertit avui el seu agent, Troy Carter, en durant una roda de premsa a Singapur.

stats