Sónar 2012
Cultura 15/06/2012

Els 4 imprescindibles del Sónar aquest divendres

L'electrònica avantguardista de Mouse on Mars i un John Talabot emergent són dos dels plats forts durant el dia. Avui comença el Sónar de Nit, amb les actuacions de Lana del Rey i Fatboy Slim

Ara
1 min
La cantant i model novaiorquesa Lana del Rey actuarà en la primera jornada del Sónar de Nit

BarcelonaEl Sónar de Dia 2012 va arrencar dious omplint el CCCB i el Macba d'amants de l'electrònica sabent que aquestes alçades ja s'han venut 10.000 entrades més que l'any passat. Fins i tot Jordi Pujol es va deixar veure pel Village entre les actuacions de Jeremiah Jae i Steven Ellison, àlies 'Flying Lotus'. Avui una jornada més de música avançada i tret de sortida per a l'especialitat dels noctàmbuls, el Sónar de Nit.

Divendres 15 al Sónar de Dia

1. Mouse on Mars (Sonar Hall. 19 h)

Jan St. Werner i Andi Toma són uns clàssics del festival. Treballen des de l'avantguarda electrònica amb un resultat pop, com al nou àlbum Parastrophics .

2. John Talabot(Sonar Hall. 20.30 h)

Oriol Riverola, àlies John Talabot, farà un directe elaborat amb Miguel Barros (Pinonal). House elegant com el del disc Fin .

I al Sónar de Nit

1. Lana del Rey (SonarPub. 23.45 h)

Fenomen de la temporada o heroïna del màrqueting. Lana del Rey ha acceptat el repte de defensar en directe la seva estudiada decadència pop.

2. Fatboy Slim (SonarPub. 4 h)

La matinada, quan la consigna és ballar, és l'hàbitat del britànic Fatboy Slim. Abans, el nord-americà James Murphy haurà preparat el terreny amb una sessió marcada pel bon gust musical.

stats