Música
Cultura 11/02/2011

L'alineació original de Guns'n'Roses podria tocar a la SuperBowl

Axl nega rotundament el rumor, però Slash està disposat a parlar-ne

Redacció
1 min
Guns'n'Roses

BarcelonaS'han començat a estendre rumors que l'alineació original de Guns'n'Roses es podria reunir per tocar en l'intermig de la final de la SuperBowl, la lliga de futbol americà, de l'any vinent.

La notícia l'ha llançat el blogaire d'esports Kent Sterling a la seva web http://kentsterling.com, anunciant que “les converses per portar Gun'n'Roses a la SuperBowl encara estan en una fase preliminar”, però que aquesta banda seria l'única que podria tornar l'excitació i el sentit de l'espectacle a la cerimònia esportiva.

El cantant Axl Rose, en possessió del nom de la banda, que passeja pel món amb un grapat de músics a sou, ha refusat enèrgicament els rumors al seu Twitter: “No hi ha cap pla concret, ni per a una gira ni certament per reemplaçar ningú de la banda, més enllà d'un grapat d'idees aleatòries llançades per un grapat d'indvidus sense fonament”.

L'ex guitarrista de la banda, Slash, s'ha afanyat a dir que si Axl alguna vegada el truqués per disculpar-se, “almenys faria el que calgués per parlar sobre el tema”. Slash va abandonar la banda l'any 1996 i des d'aleshores no ha parlat amb Axl.

A la mitja part de la SuperBowl hi han actuat Aerosmith, The Who, Bruce Springsteen, The Rolling Stones o Tom Petty entre d'altres.

stats