Cinema
Cultura 14/11/2011

El joc Lego salta a la gran pantalla

Warner dóna llum verda a una pel·lícula basada en el popular joc, amb un 80% d'animació i un 20% d'imatge real

Ara
1 min
Lego

BarcelonaDesprés de produir cintes inspirades en joguines com Transformers o G.I. Joe, Hollywood s'ha llençat a la producció de pel·lícules inspirades en jocs de taula. La primera ha sigut la superproducció Battleship, basada en el joc Hundir la flota, que té previst l'estrena en els propers mesos. Ara, segons Variety, Warner prepara una adaptació cinematogràfica del joc de taula Lego, un híbrid d'animació i acció real amb estrena prevista pel 2014. Pel camí s'han quedat projectes com Monopoly i Ouija, que havien de dirigir respectivament Ridley Scott i McG.

El film es va començar a desenvolupar el 2008, amb un guió de Dan i Kevin Hageman, però l'any passat el projecte va passar a mans de Phil Lord i Chris Miller, els directors de la pel·lícula d'animació Pluja de mandonguilles (2009). Tots dos, que actualment estan donant els tocs finals a 21 Jump St –adaptació de la sèrie de joves policies amb què es va fer famós Johnny Deep als anys 80–, seran els encarregats d'escriure i dirigir la pel·lícula, juntament amb Chris McKay, director de la sèrie d'animació amb del canal de televisió nord-americà Adult Swim Robot chicken.

Encara no es coneixen detalls de la història, tan sols que tindrà lloc en el món de Lego i comptarà amb actors de carn i ossos, tot i que els personatges animats a partir de peces de Lego representaran el 80% de la pel·lícula.

stats