Cinema
Cultura 02/11/2011

L'home llop de 'Crepuscle' produirà i protagonitzarà la nova pel·lícula de Gus Van Sant

Taylor Lautner és el nou fitxatge del director d''Elephant' i 'Milk', que el dirigirà en un film inspirat en un article del 'New Yorker'.

Ara
1 min
Taylor Lautner a 'Sin salida'

BarcelonaNo fa gaire que va presentar Restless al Festival de Cannes –encara inèdita a casa nostra–, però Gus Van Sant ja treballa en el seu nou projecte, un film inspirat en un article de la revista New Yorker. Però la notícia ha saltat quan s'ha conegut qui serà el protagonista: ni més ni menys que Taylor Lautner, l'actor que interpreta un home llop a la saga Crepuscle. Lautner serà també productor de la cinta, ja que posseeix els drets per a l'adaptació cinematogràfica de l'article.

Després de conquerir el públic adolescent amb el seu personatge a Crepuscle, Lautner ha protagonitzat el thriller Sin salida, que no ha acomplert les expectatives comercials als Estats Units. L'associació amb un director de prestigi com Van Sant, sembla indicar que l'intèrpret tracta de reconduir la seva carrera per territoris més artístics i allunyar-se de la imatge d'ídol juvenil.

stats