Cultura 26/03/2012

Els treballadors del Liceu oferiran un concert per agrair el suport rebut de mecenes, abonats i públic

'L'Ànima del Liceu', que és com es diu l'espectacle, comptarà amb tots els directors musicals del teatre i amb grans figures de la lírica de les quals encara no se n'han dit els noms

Acn
1 min
Entrada del Gran Teatre del Liceu / ACN

BarcelonaEls treballadors del Liceu han organitzat un concert extraordinari -anomenat 'L'Ànima del Liceu'- per agrair el suport del públic, dels abonats i dels mecenes en aquests moments crítics per a l'entitat. Se celebrarà el proper diumenge 22 d'abril a les dotze del migdia "en nom de la responsabilitat i la consciència institucional", segons els treballadors.

Comptarà amb els tres directors musicals que el Liceu ha tingut des de la seva reinauguració, Bertrand de Billy, Sebastian Weigle i Michael Boder, a més de Josep Pons, que serà el director titular a partir del a temporada 2012-2013. A més, els organitzadors informen que hi actuaran grans figures de la lírica, encara que de moment no s'ha avançat cap nom al respecte, i que l'acte estarà ple de sorpreses artístiques. L'Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu acompanyarà en tot moment aquesta celebració.

En un comunicat, els treballadors expliquen que volen reivindicar el Gran Teatre del Liceu com a part fonamental del patrimoni del país i subratllar la seva excel·lència amb un dels equipaments culturals més importants. L'acte té com a objectiu mirar endavant i reivindicar l'esperit de superació que sempre han caracteritzat la cambra.

Les localitats es posaran a la venda a partir del 10 d'abril, a través dels canals habituals del Liceu. El preu és 15 euros.

stats