Música
Cultura 24/10/2011

L'informe sobre la mort d'Amy Winehouse arriba a l'adreça incorrecta

Segons Scotland Yard, la informació no hauria arribat al domicili dels pares de la cantant. La investigació per aclarir les causes de la mort de Winehouse es reobre dimecres

Ara
1 min
La cantant britànica Amy Winehouse

BarcelonaLa policia metropolitana de Londres investiga les raons per la qual el document on s'especifiquen les circumstàncies de la mort de la cantant Amy Winehouse no va arribar a la família de la cantant sinó a una adreça incorrecta, segons informa la BBC.

L'informe, que conté informació sobre la mort de Winehouse, va ser entregat a una oficina de policia de Londres i segons Scotland Yard, "podria haver estat entregat a una adreça incorrecta" la setmana passada. "S'ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies d'aquest problema", ha afegit el portaveu de la institució.

Amy Winehouse va morir el 23 de juliol als 27 anys; després d'una primera autòpsia que no va ser conclusiva, la família de la cantant va argumentar que no s'havien trobat rastres de droga al cos de Winehouse en el moment de la seva mort. El 25 de juliol es va obrir la investigació per aclarir les causes de la seva defunció, però el procés es va tancar i finalment es reobrirà aquest dimecres.

stats