Cinema
Cultura 25/03/2011

Liz Taylor descansa al cementiri de Forest Lawn

La família i els amics s'han acomiadat de l'actriu en una cerimònia íntima. Taylor ha estat enterrada en un mausoleu proper al de Michael Jackson

Efe
2 min

Los AngelesL'actriu Elizabeth Taylor ha estat enterrada al cementiri Forest Lawn de Los Angeles, al costat d'altres estrelles i celebritats de Hollywood, com el seu amic Michael Jackson.

L'acte de comiat ha tingut lloc aquesta matinada (a les 14 h hora de Los Angeles) i l'endemà de la mort de l'actriu, com marca la tradició jueva; Liz Taylor s'hi va convertir quan tenia vint anys. A la cerimònia a porta tancada hi han assistit una quarantena de persones, entre els quals destaquen els seus quatre fills, familiars i amics.

Mitjans com la CNN informen que la família prepara un funeral públic perquè els admiradors de Taylor puguin acomiadar-se de l'actriu i han reiterat que, en comptes de flors, qui ho desitgi faci aportacions econòmiques a la fundació per la lluita contra la sida.

Segons ha informat Tom Lorenz, portaveu de la policia de Glendale, Taylor ha estat enterrada en un mausoleu de Forest Lawn, proper al de Michael Jackson tot i que situat en una ala diferent. Al cementiri de Los Angeles també hi ha enterrats personatges com John Wayne, James Stewart, Clark Gable i Marilyn Monroe, entre d'altres. "No hi ha cap altre lloc al món on descansin les estrelles més famoses", ha assenyalat Lorenz a Los Angeles Times.

Malgrat els intents de la família de mantenir en secret els preparatius del funeral, mitjans com TZM havien filtrat informació i molts fans i televisions han fet cap al cementiri per veure la comitiva fúnebre dins de les limusines.

Liz Taylor, que va morir dimecres als 79 anys a causa de problemes cardíacs, descansa a Los Angeles. No s'ha fet realitat el desig que alguna vegada havia manifestat l'actriu de ser enterrada al costat del seu exmarit, Richard Burton.

stats