GENT
Cultura 05/04/2011

El controvertit retrat d'Elizabeth Taylor nua

Un suposat retrat de l'actriu amb 24 anys despullada ha estat una de les fotografies més vistes a la xarxa. Ara, però, s'ha revelat que la fotografia és de la ballarina nord-americana Lee Evans

Redacció
1 min
El polèmic retrat d'Elizabeth Taylor

BarcelonaEl dia 1 d'abril, el diari britànic The Daily Mail va publicar un retrat inèdit de l'actriu Elizabeth Taylor nua als 24 anys. Aquesta imatge, que ràpidament va donar la volta al món, era, suposadament, un regal de l'actriu al seu tercer marit, el productor Michael Todd, i hauria estat presa per Roddy McDowall, un amic íntim de l'actriu. Segons el diari anglès, la fotografia hauria caigut en mans del col·leccionista Jim Shaudis, que només la va fer pública després de la mort de Taylor, que va tenir lloc el 23 de març.

Ara, però, hi ha molts dubtes que la noia que surt al retrat sigui Elizabeth Taylor. El llibre Classic Nude Photography: techniques and images, una recopilació de retrats de nus de Peter i Alicia Gowland, inclou la mateixa fotografia, amb la diferència que al peu de foto no hi figura el nom de l'actriu nord-americana sinó el de la ballarina Lee Evans. Això sí, la semblança entre les dues dones és espectacular.

stats