Cinema
Cultura 19/03/2011

Lluís Homar guanya el Premi Jordi Dauder

La Mostra de cinema de Lleida atorga a l'actor el guardó en reconeixement a la seva aportació a la creativitat en el cinema català.

Efe
1 min
Lluis Homar a 'Los abrazos rotos'

BarcelonaLa Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida (Segrià), que se celebrarà a Lleida del 8 al 15 d'abril, ha atorgat a l'actor Lluís Homar el I Premi Jordi Dauder en reconeixement a la seva aportació a la creativitat en el cinema català. Homar recollirà el guardó durant la cerimònia d'inauguració de la mostra, que tindrà lloc el dia 8 en la Llotja de Lleida, segons que ha informat avui l'organització en un comunicat.

Lluís Homar, un de les cares més coneguts del cinema, el teatre i la televisió a Espanya, ha treballat sota les ordres de directors com Pedro Almodóvar, Pilar Miró, Julio Médem o Vicente Aranda, en pel·lícules com La mala educación, La ciudad de los prodigios o Herois. A la televisió, se l'ha pogut veure en el paper de Rei Joan Carles a la sèrie 23F: el dia más difícil del Rey, a TVE, i actualment encarna el malvat cònsol Galba en Hispània, d'Antena 3. La setmana que ve estrenarà a TV3 la sèrie històrica "Ermessenda", on interpreta l'abat Oliba, bisbe de Vic (Osona).

stats