Música
Cultura 25/01/2012

Loquillo i Sabino Méndez tornaran a gravar un disc junts

Serà la primera col·laboració del cantant del Clot amb el compositor de 'Cadillac solitario' en 24 anys

Efe
1 min

BarcelonaLoquillo i el compositor Sabino Méndez tornaran a gravar un disc junts amb cançons inèdites després de 24 anys sense col·laborar, segon ha dit el cantant barceloní. Loquillo ha explicat que el disc es gravarà "entre març i abril" i inclourà "deu cançons inèdites", que presentaran posteriorment en directe.

Méndez, compositor, guitarrista i escriptor, va ser l'autor de les composicions més famoses de la primera època de Loquillo i els Trogloditas, encara que va deixar la banda el 1989. Loquillo i Sabino es van distanciar durant molts anys i fins i tot es van deixar de parlar després de la publicació de Corre rocker, el primer llibre del compositor, que no deixava massa ben parat el cantant. Posteriorment, les tensions es van apaivagar i Sabino Méndez fins i tot va participar en algunes actuacions de Loquillo.

Loquillo, que properament presentarà el programa de televisió American chopper al canal Discovery Max, defensarà en directe el disc Su nombre era el de todas las mujeres, dissabte al teatre Coliseum de Barcelona.

stats