Cultura 28/07/2011

J. J. Abrams dirigirà la seqüela de 'Star Trek'

El creador de 'Lost' encara ha de donar el vistiplau al guió definitiu, però ja s'ha compromès a dirigir el projecte

Redacció
1 min
El joves Mr. Spok i el capità Kirk

BarcelonaEl director i productor nord-americà J. J. Abrams tornarà a posar-se al capdavant d'una nova aventura de la nau Enterprise com a realitzador de la seqüela de la pel·lícula Star Trek (2009), segons ha informat avui la web Deadline, recull Efe.

El cineasta encara ha de donar el vistiplau al guió definitiu, que ha desenvolupat el seu equip, però, tal com era previsible, s'ha compromès a dirigir el projecte. La seva companyia Bad Robot ja estava al càrrec de la producció i comptava amb els guionistes Damon Lindelof (Lost), i el duet format per Roberto Orci i Alex Kurtzman (Transformers), per escriure la continució d'aquesta longeva saga que va començar com sèrie televisiva a la dècada dels anys seixanta. Fa dos anys, Abrams i el seu equip van reprendre l'univers de Star Trek des de l'inici amb un nou repartiment i sense condicionaments sobre quin hauria de ser el destí dels personatges, per donar un nou rumb a la franquícia.

Està previst que el rodatge d'aquesta seqüela comenci a començaments del 2012, amb l'objectiu d'estrenar la pel·lícula al desembre o a l'estiu del 2013. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg i la resta d'intèrprets que encarnen els tripulants de l'Enterprise apareixeran a la segona part.

stats