Música
Cultura 16/06/2011

Lou Reed i Metallica s'uneixen per fer un disc

El "casament celestial", com l'ha definit Reed, encara no té nom i contindrà deu cançons escrites per Reed i arranjades per la banda metal

Redacció
1 min

BarcelonaLou Reed i Metallica enregistraran un disc conjuntament, segons recull Rolling Stone. El cantant de veu monòtona i el soroll d'una de les bandes de trash-metal més lloades han iniciat el projecte a l'estudi de Metallica, al nord de San Francisco.

El disc encara no té títol i conté deu cançons escrites per Reed i arranjades per Metallica. La revista descriu el treball com un encreuament entre el Berlin de Lou Reed (1973) i Master of Puppets de Metallica (1986). És "un casament celestial", ha explicat Reed en la primera entrevista sobre el projecte. "Des del primer dia que vam tocar junts vaig pensar: "Tinc la perfecció davant meu".

La idea del disc va sorgir al 25è aniversari del Rock and Roll Hall Fame Metallica. La proposta inicial –recuperar antigues cançons de Reed– va donar pas a l'enregistrament de les cançons que Reed havia composat per Lulu, una producció teatral a partir de l'obra de Frank Wedekind.

Tant el cantant com la banda s'han sentit molt lliures amb l'experiment, que està gairebé completat. Lars Ulrich, bateria de Metallica, ha explicat que l'àlbum està "al 90%" però que encara no està previst sortirà publicat. "Tinc moltes ganes que la gent ho senti, tenim la sensació que hem fet una bona feina", ha afegit Ulrich.

stats