Cultura 10/04/2012

Ja pots escoltar 3 temes del nou disc de Love of Lesbian

Els de Sant Vicenç dels Horts han penjat en obert 3 noves cançons del seu proper àlbum, tres anys després de l'exitós '1999'

Ara
1 min
Love of Lesbian / MUSICBUS

BarcelonaLove of Lesbian ha avançat aquest dimarts a Spotify tres temes del seu nou disc: 'La noche eterna - los días no vividos', un àlbum doble que sortirà a la venda el 22 de maig. Serà el setè treball d'estudi de la banda de Sant Vicenç dels Horts, que ja té 15 anys de trajectòria. Un dels primers concerts on es podrà sentir en directe com sonen els nous temes serà al PopArb, que se celebrarà el 29 i 30 de juny a Arbúcies, a La Selva.

Les cançons, que ja pots escoltar, són Los seres únicos, El hambre invisible i Wio. Llegeix les lletres aquí.

Els Love of Lesbian treuran el nou àlbum tres anys després de l'exitós '1999' que van llançar el febrer del 2009 i que van estar girant durant pràcticament dos anys per tot Espanya. Després de tancar el 'tour' el febrer passat amb tres 'sold out' a Razzmatazz (i algun concert esporàdic en festivals d'estiu), la banda de Santi Balmes es va tancar per crear aquest nou treball. Balmes va avançar al Cabaret Elèctric que la temàtica del disc serà la nit. També va apuntar que serà més vibrant i menys melancòlic que l'anterior i que és probable que es tracti d'un doble disc.

stats