Cultura 17/01/2012

El Macba estrena web

El museu presenta un web més participatiu. Els usuaris poden crear els seus propis recorreguts pels continguts del museu i consultar nous arxius multimèdia

Ara
1 min
Imatge del nou web del Macba

BarcelonaLa temporada 2012-2013 el Macba vol arribar a nous públics. El nou web que ha entrat en funcionament avui serà una eina important per aconseguir-ho. A partir d'ara els usuaris podran personalitzar els recorreguts que vulguin fer pels continguts del museu i consultar nous arxius multimèdia. El projecte del nou web es va començar a gestar el 2009 i està previst que pròximament el museu comparteixi els continguts amb la Viquipèdia.

Els recorreguts són l'aplicació més destacable del nou web. Amb aquesta eina els usuaris podran agrupar continguts disponibles al web segons els seus interessos, com ara informació sobre les exposicions temporals, publicacions, cursos, àudios, vídeos, obres, artistes... A més, la nova secció "Continguts relacionats" permetrà navegar de manera tranversal per aquests continguts.

L'arxiu del centre d'estudis i documentació del museu també juga paper destacat en el nou web del Macba. Per primera vegada es podran consultar materials dels seus fons, com ara els arxius del poeta Joan Brossa, el fotògraf Xavier Miserachs i el col·lectiu d'artistes britànics Art & Language.

stats