Cultura 06/02/2012

M.I.A. escandalitza els EUA ensenyant el dit del mig al públic durant l'actuació de Madonna a la Super Bowl

La cantant britànica M.I.A. ha aixecat el dit del mig al públic de la Super Bowl mentre Madonna cantava 'Give me all your 'luvin'', un gest que ha escandalitzat l'audiència i els assistents

Ara
2 min
La cantant britànica M.I.A.

BarcelonaNi Madonna, que va protagonitzar un brillant espectacle a la mitja part de la Super Bowl, ni la cantant nord-americana Kelly Clarkson, que es va encarregar d'interpretar l'himne nacional dels EUA, han despertat tants comentaris com una convidada de la reina del pop, la cantant britànica M.I.A., que va fer un gest provocador durant la seva actuació amb Madonna que no ha passat inadvertit.

El gest en qüestió, que ha escandalitzat gran part dels 100 milions d'espectadors que es miraven la final, el va fer M.I.A. quan va aixecar el dit del mig de cara al públic mentre la càmera l'enfocava i mentre Madonna cantava el seu nou senzill, 'Give me all your 'luvin''.

M.I.A., que no en va tenir prou amb només una vegada, va intentar fer-ho per segona vegada, però llavors la càmera va deixar de transmetre aquesta imatge.

Disculpes

El portaveu de la NBC, Christopher McCloskey, s'ha disculpat "pel gest inadequat transmès durant l'espectacle". A més, assumeix que va ser un "gest espontani que el nostre sistema de retard de transmissió va captar massa tard". La CBS també ha tingut problemes amb la Comissió Federal de Comunicacions per l'incident.

La NBC, a més, no ha trigat a emetre un comunicat disculpant-se per l'incident. Després del del pit que va ensenyar Janet Jackson, la cadena està molt atenta a qualsevol sorpresa del directe. "Demanem disculpes pel gest inadequat que es va emetre durant el descans. Va ser un gest espontani que el nostre sistema de retard va detectar tard", han dit els responsables de la cadena. La Lliga Nacional de Futbol Americà també ha seguit la mateixa línia. "El gest obscè durant l'actuació va ser molt decebedor i completament inadequat, per la qual cosa demanem disculpes als nostres seguidors".

La cantant britànica és coneguda pel seu èxit del 2007 'Paper Planes', i per una nominació al Grammy per 'Straight to Hell' l'any passat, que va ser usada en la pel·lícula 'Slumdog Millionaire'.

stats