TEATRE
Cultura 07/03/2012

Fèlix Millet per fi 'canta' en un musical

L'espectacle es titula 'Millet. Versió original cantada en català' i està previst estrenar-lo el 27 d'abril a l'Almeria Teatre de Barcelona

Ara
1 min

BARCELONALa nova productora La Mama, Teatre i Comunicació està preparant la seva primera comèdia musical, 'Millet. Versió original cantada en català'. L'espoli al Palau de la Música es va destapar l'estiu de 2009. Des d'aleshores s'han omplert milers de pàgines de diaris i minuts d'informatius. Dos anys i mig després, aquesta productora teatral ha fet un musical sobre el cas Millet. "Ja que els que haurien de fer alguna cosa no fan res, nosaltres farem un musical còmic des del punt de vista de Millet". Segons el director artístic, Jordi Pérez Solé, no pretenen denunciar res, perquè el cas ja està "denunciadíssim".

L'obra s'estrenarà el 27 d'abril a l'Almeria Teatre de Barcelona. Els impulsors, però, necessiten finançament per a la producció i per comprar un projector, on es veuria el Fèlix Millet real durant l'espectacle. Ho volen aconseguir a través del micromecenatge de Verkami, gràcies a les aportacions de tots aquells que vulguin que el projecte tiri endavant.

stats