Música
Cultura 12/05/2012

Springsteen obre un estiu de gires estel·lars amb Madonna, Bob Dylan i The Beach Boys

Malgrat la crisi econòmica, la geografia catalana es presenta aquest estiu fecunda en grans gires internacionals i donarà fruits abans del previst, amb l'arribada dijous de Bruce Springsteen a Barcelona

Efe
1 min
Madonna

BarcelonaEl Boss arrenca aquesta nit a l'Estadi de la Cartuja de la capital sevillana la gira internacional del seu últim disc, 'Wrecking Ball', que posteriorment passarà per Las Palmas (15 de maig), Barcelona (17 i 18 de maig), Sant Sebastià (2 de juny) i l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid (17 de juny).

Lenny Kravitz iniciarà el dia 27 de maig en el granadí Coliseu Ciudad Atarfe el seu periple espanyol. Després passarà per València (29), la Corunya (31 de maig) i Barcelona (3 de juny), abans d'actuar en el Rock in Rio Madrid (30 de juny).

L'ADN de Madonna

Coincidint amb el Dia Mundial de la Música, Madonna oferirà als seus seguidors dues dosis del 'Madonna World Tour 2012'. Després de la seva espectacular posada en escena a la final de la Copa Superbowl dels EUA, els concerts del Palau Sant Jordi barceloní els dies 20 i 21 de juny es presumeixen igualment històrics.

Una altra diva de la música, la islandesa Björk, protagonitzarà l'estiu gallec. Després que la inflamació d'un nòdul provoqués la cancel·lació del Primavera Sound, la seva presentació el 22 de juny en la Cidade da Cultura de Santiago cobrarà més transcendència.

The Cranberries actuaran a Barcelona i Madrid els dies 9 i 10 de juliol, respectivament, per presentar el seu últim treball, 'Roses', el seu primer disc d'estudi després de deu anys de silenci.

L'esplanada del Museu Guggenheim acollirà el concert de l'inigualable i prolífic cantautor nord-americà Bob Dylan el dia 11, en la jornada prèvia al començament del festival BBK Live! i abans de viatjar a Cap Roig (Girona) i al FIB de Benicàssim (Castelló).

Els llegendaris The Beach Boys també han elegit Barcelona per presentar 'That's Why God Made The Radio', el dia 23 de juliol.

stats