Música
Cultura 01/06/2012

Madonna inicia a Tel Aviv la seva gira mundial

La diva juga amb la beatitud i la provocació durant dues hores de concert davant 30.000 persones en la primera data del 'MDNA Tour', que la portarà a Barcelona els dies 20 i 21 de juny

Efe
1 min
L'escenari de la nova gira de Madonna canvia constantment / AFP

Tel AvivMadonna va començar dijous el 'MDNA Tour', la gira mundial que la portarà a una trentena de països fins a principis del 2013, davant 30.000 persones congregades a l'estadi Ramat Gan de Tel Aviv. La diva nord-americana va sortir amb 45 minuts de retard però va captivar el públic amb el seu joc provocatiu i ambigu. La cantant va alternar el seu vessant 'beat', amb ballarins fent de monjos resant en hebreu a una gran creu, amb la seva ànima més carnal, quan va entonar en sostenidors el clàssic 'Like a virgin', en una versió amb només veu i piano.

'Girl gone wild', 'Revolver', 'Gang Bang' i 'Material girl' van ser altres dels temes que Madonna va desplegar en una nit en què també va voler donar un missatge de pau: "Vaig decidir començar la meva gira mundial aquí perquè tots els conflictes que hi ha a l'Orient Mitjà des de fa mil anys han d'acabar. Tots necessitem estimar i ser estimats". La pròxima actuació de la cantant serà a Abu Dhabi, i Barcelona l'espera en un doble concert els dies 20 i 21 de juny.

stats