Còmics
Cultura 26/06/2011

Madonna, heroïna d'un còmic

'Female Force: Madonna' sortirà a la venta el proper agost i explicarà la història de la reina del pop

Redacció
1 min
Madonna

BarcelonaLa infatigable, sexy, dominadora i provocadora Madonna ja té el seu propi còmic. Sortirà el proper agost publicat per Bluewater Productions, es titularà Female Force: Madonna i costarà 2,88 euros. Segons Bluewater el còmic repassarà la vida de la polèmica cantant, des dels seus orígens, quan als anys 70 va fugir del gris i conservador Michigan i es va plantar a Nova York per dedicar-se a la música, fins a convertir-se en una cantant i sagaç empresària multimilionària.

Madonna ha aconseguit ser la reina del pop durant més d'un quart de segle. Al 2000 el Llibre Guinness va publicar que era l'artista amb més èxits de tots els temps, estimant que les vendes superaven els 338,6 milions d'àlbums i senzills venuts a tot el món. La Material Girl ha fet un llarg recorregut: "És impressionant tot el que que ha fet aquesta dona a la seva vida, i tinc la sensació que tan sols està començant", ha explicat l'autor del còmic CW Cooke. Michael Johnson s'ha encarregat de les il·lustracions.

Female Force és una sèrie de còmics que tenen com a protagonistes dones que han aconseguit situar-se a la cúspide del poder els darrers anys. Hillary Clinton, Ophra Winfrey, Jk Rowling, Ellen Degeneres i la conservadora Sarah Palin són altres heroïnes de Bluewater Productions publicacions.

stats