Cultura 03/02/2012

Madonna, diva, mare i 'sex symbol' al seu nou videoclip

A 'Give me all your luvin' la cantant nord-americana recrea el món de les animadores acompanyada de les raperes M.I.A i Nicki Minaj

Ara
1 min

BarcelonaCada nou videoclip de Madonna es converteix automàticament en tot un esdeveniment. Aquest migdia la cantant nord-americana ha estrenat el de Give me all your luvin, el primer senzill del seu pròxim disc, MDNA. En aquest nou vídeo, que recrea l'estètica de les animadores, l''Ambició rossa' apareix acompanyada de les raperes M.I.A i Nicki Minaj –i d'una multitud de jugadors de futbol americà.

A 'Give me all you luvin', dirigit per l'equip francès Megaforce, Madonna repassa amb una bona dosi d'ironia diversos moments de la seva carrera: es poden veure cotxes tallats per la meitat, que recorden el videoclip de 4 minutes, el primer senzill del seu anterior disc, i un tiroteig que sembla sortit de Dick Tracey, la pel·lícula que va protagonitzar amb Warren Beaty. La diva de Chicago també apareix caracteritzada amb l'estil que la va fer famosa als anys 80.

Madonna ja té més de 50 anys, però no renuncia a seguir triomfant en tots els papers de l'auca: el de reina de les pistes de ball, el de 'sex symbol' i com a mare. En aquest nou videoclip també aborda, amb un bon got de mala llet, les crítiques que va rebre arran de l'adopció de dues criatures a Malawi.

stats