MÚSICA
Cultura 25/05/2012

Madonna arriba a Tel Aviv, on dijous estrenarà el 'MDNA Tour'

Amb la cantant nord-americana viatgen presumptament cinc dobles seves que han après a caminar com ella per despistar els paparazzis

Efe
1 min
Madonna

JerusalemLa reina del pop, Madonna, ha aterrat avui a Tel Aviv acompanyada pels seus tres fills i per setanta ballarins i tècnics que participaran dijous que ve en la inauguració mundial de la seva esperada gira 'MDNA Tour'.

Els detalls de l'estada de Madonna es mantenen en màxim secret, encara que es preveu que, com en anteriors ocasions, l'artista es desplaci a la ciutat de Safed, la capital de la Càbala, el misticisme jueu, que practica des de fa més d'una dècada, segons va informar el diari 'Haaretz' en la seva versió digital. En les darreres setmanes la cantant ha penjat algunes fotografies dels assaigs al seu web.

Entre les desenes d'acompanyants i empleats que viatgen amb la cantant nord-americana hi ha presumptament cinc dobles seves, que han après a caminar com ella i la labor de les quals seria despistar els reporters que, molt probablement, tractaran de seguir-la en tot moment, va assegurar el diari 'Jerusalem Post'.

Mitjans locals israelians assenyalen que la cantant podria haver convidat al llançament de la seva gira estrelles de Hollywood com Natalie Portman, Sacha Baron Cohen o George Clooney.

Madonna tocarà dijous a l'estadi de Ramat Gan, que s'obrirà a les quatre de la tarda per rebre els seus milers de fans. Els seguidors de Madonna pagaran entre 50 i 100 euros, 300 i 500 si volen comprar una entrada VIP.

stats